Luksusdesign med glimt i øjet

Der er det klassiske og så er der det moderne. Normalt tænker man de to ting som en slags modpoler, men enkelte designere formår at forene det bedste fra begge verdener. Og så har vi endda en, som oveni købet gør det med humor og glimt i øjet. En ener i modebranchen, som har formået at skabe et dybt personligt, og meget britisk udtryk, som vinder genklang over hele verden. En englænder med stort udsyn og fingeren på pulsen.

Designeren paul smith hører til blandt de klassiske, og samtidig lidt skæve, designere, hvis kollektioner appellerer til folk, der ikke er alt for selvhøjtidelige. Folk, som ser skønheden og funktionaliteten i det klassiske, men også har blikket vendt udad mod det moderne og eksperimenterende. Tøjet fra paul smith oser af klassisk kvalitet, men med indbyggede modige jokes eller twists, som gør det meget personligt.

Luksus og stilfuld elegance

I tredive år har paul smith skab mode, der, med sit klassiske udgangspunkt, oser af elegance og stil. Der er tydelige klassiske skrædderdyder at spore i den luksuriøse kollektion. Det skinner igennem i alt fra sko og tasker til skjorter og habitter. Med paul smith kører med en underliggende strøm af humoristisk skelen til det moderne, og får dermed indkapslet moderniteten i dit meget personlige, underspillet sjove, luklsuriøse tøj.

Går du i tøj fra paul smith, så viser du at du har stil og sans for luksus, men ikke er for selvhøjtidelig til at kunne tage en joke. Et udtryk, som man godt, på en skæv måde, kunne sammenligne med James Bonds selvironiske gentlemanattitude. Og hvem vil ikke gerne ligge i den kategori? Det er der vist mange, der gerne vil.

Stribede tasker

Den kendte Holdall Bag, med de kulørte striber og den stribede Morris er en af de mest kendte accessories fra paul smith. Denne taske er vel efterhånden ikonisk og velkendt blandt herrer med styr på tidens trends. Den er et meget godt udtryk for humoren hos paul smith. Det er sjovt, men samtidigt virkelig smart og elegant. Med tøj fra paul smith løfter du dig over selvhøjtidelighedens kedsommelige sump.